Tuesday 16 April 2013

Bella Vita

 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2Wz31BgzBfSu985F4zn-zdPBSH9stEcyleDAaoO8GGDamFwFt68h8S4dUH6bcv6C5peqLghkV0rXsUB4_NMBmEmnSPPr0gj1p6pAsOGKqHp4NuwKIFkp92zusACdQoO-zg3wxMPryLDg_/s1600/logo.jpg
 
Berminat, call/sms: 012-513 7769
   
HARGA :-RM175.00
(Free wang pos bagi seluruh Semenanjung/Sabah/Sarawak) 




 
 
 
 
Setiap paket BellaVita mengandungi 5000mg peptida kolagen marin premium dari Jepun yang berfungsi untuk menyokong keanjalan dan keremajaan kulit. Ia juga sangat bermanfaat untuk tulang, sendi, rambut dan kuku. BellaVita diformulasi dengan pelbagai buah-buahan dan sayur-sayuran yang ditanam di Perancis, ianya adalah sumber utama antioksidan untuk meningkatkan sistem pertahanan badan dan mencegah penyakit degeneratif. Prebiotik yang berkualiti tinggi adalah salah satu ramuan aktif BellaVita yang membantu untuk mengimbangi mikro-flora di dalam usus dan membina semula sistem usus yang sihat. Secara langsung, badan akan menyerap kolagen dan nutrien yang lain dengan lebih efektif.

 
BellaVita juga mengandungi Acai Beri dari Brazil, Resveratrol, Glutathione, Asid Hyaluronik, Asid Alpha-Lipoik, Ekstrak Biji Anggur, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Kacip Fatimah dan Ekstrak Akar Maca dari Peru, yang amat berkesan untuk menjadikan anda lebih muda dan cantik. Campuran premium ini menggabungkan ramuan berjenama dan bermutu tinggi untuk membantu mengekalkan kecantikan luar dan dalam supaya anda dapat menjalani kehidupan yang lebih sihat dan sempurna. 

 
 
Kandungan:-
Peptida Kolagen Marin,Asid Hyaluronik,Beri Acai,Oxxynea® (Buah Epal, Aprikot, Buah Ceri, Tomato, Lobak, Teh Hijau, Brokoli, Anggur Merah & Hijau, Buah Oren, Blackcurrant, Grapefruit, Bilberi, Betik, Nenas, Strawberi, Kubis Hijau, Bawang Merah, Bawang Putih, Buah Zaitun, Bijiran Gandum, Timun, Asparagus), Campuran Ekstrak Beri (Kranberi, Raspberi, Strawberi, Blueberi, Beri Hitam),esveratrol,Ekstrak Biji Anggur,L-Glutathione,Vitamin C,Asid ,Alpha-LipoikEkstrak Kacip Fatimah,Ekstrak Manjakani,Ekstrak Akar Maca,Frukto-oligosakarida,Isomalto-oligosakarida


 



No comments:

Post a Comment